tisdag 30 november 2010

Kallt

Då var dagens lunch inmundigad. Panerad fiskfilé med ett ostflarn fyllt med räkor och därtill blekselleri (stjälkselleri), gul paprika och potatis med en liten citronskiva därtill.
Det räckte väl till en enkel lunch.
Före lunchen blev det en promenad i kylan med mina fyrbenta vänner, nu ligger de och gosar (laddar som jag lärt mig) i varsitt hörn av soffan.
Är lite kallt åt tassar och de vill gärna gå in när de utfört och läst av det nödvändigaste, rubrikerna...

2 kommentarer:

  1. Ostflarnet med räkor var något som såg riktigt lyxigt ut, hur gör man ostflarn?

    Fisk är inte heller dumt, vi äter väl alldeles för lite av den varan .. Nåja, vi skall väl snart få hem lite aborre ;)

    Adventshälningar från en förkyld bloggvän

    SvaraRadera
  2. E
    Ostflarnen är väldigt lätt, men blir till en lyx på fatet.
    Riv en smakrik ost, behöver inte vara parmesan, på bakplåtspapper, forma den storlek du vill ha. In i ugnen, själv använder jag grillning, ta ut dem när de smält och eventuellt fått lite färg. Låt svalna något ta av dem från plåten och forma dem som du vill ha, strut, skål eller något annat.
    De e bara att prova - inget att förlora...

    Ha de fortsatt gott i adventstider o alla förberedelser för den stora matglädjen som kommer denna årstid... /låa

    SvaraRadera