måndag 16 mars 2009

Ingen matblogg

Har kört mitt träningsprogram i det varma vattnet idag, känner mig lite sliten och trött efter ett pass i bassängen.
Lite promenader har det dock blivit för mig och Tuva, fortfarande skönt väder ute.
Det är ingen matblogg, men vi som har vovvar behöver ävenledes något gott att äta, och så finns det ju matbloggar som lockar med mycket godheter. Kvällens måltid blev ett par bitar älgkött, paprika, champinjoner och en potatis och ett glas vin. Efter det blev det en Smoothies.
Receptet är följande. En stor kokt potatis, skivad.
Köttet är stekt i smör och lite cocosfett, kryddat med mineralsalt och svatpeppar. Steks i pannan till lagom värme och får vila en stund efter det. Köttet bör vara rosa innanför stekytan.
Paprika skivas och värms i stekpannan tillsammans med champinjonerna, en aning krydda av chiliflingor över paprikaskivorna.
Lägges upp på tallrik för en god måltid.
Drycken är valfri men här har jag valt en av vardagsfavoriterna, ett glas rött vin "il Conte". Ett välsmakande vin från Italien.Efter det så smakar det gott med smoothies. Till den har jag använt en apelsin, ett äpple, en banan, apelsinjuice och två msk. florsocker.
Skala apelsinen och plocka ur alla kärnor, skär i mindre bitar. Lägg i mixern och kör det en stund. Skala äpplet och ta bort kärnorna och det hårda där inne, lägg bitarna i mixern och kör det till en fin massa tillsammans med apelsinen. Tillsätt den skalade bananen i små bitar. Häll i ca. fyra deciliter apelsinjuice, kör mixern till det blandas och smaka av, tillsätt om så önskas florsocker.
Smaklig måltid.

Titta till vapen till salu... VAPEN SÄLJES & VAPEN FÖR JAKTEN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar